VELKOMMEN TIL VÅR SALONG

Valløveien 56b, 3152 Tolvsrød

Bestill time

OM OSS

Hair by Kiesler holder på tradisjoner og verdsetter kundens behov, ønske og nysgjerrighet. Etter 100 år i bransjen har vi kompetansen og erfaringen, så du kan føle deg trygg i våre hender. Sentralt på Tolvsrød, med gode bussforbindelser og gratis parkering rett på utsiden av døra, ca 10 min kjøre fra Tønsberg sentrum, finner du oss i lyse trivelige lokaler. Vi er fem dyktige fagfolk: Lærling, 2 frisører, seniorfrisør & makeupartist og stylist & fargeekspert, som sammen skaper opplevelser og forandringer til det beste for deg som kunde. Kommunikasjon & konsultasjon er nøkkelen til et godt resultat, nøl derfor ikke med å kontakte oss!

VI TAR SMITTEVERN ALVORLIG!

Våre ansatte bruker munnbind, rengjør ALLE kontaktflater mellom vær kunde. Vi overholder til enhver tid avstands regelen. Noe som gjør at vi har bare halvparten av plassene i salongen tilgjengelig. Vi har antibac stående ved inn og utgang av lokalet. Jakker og lignende, puttes i poser og knytes igjen. Disse legges ved plassen der du sitter. Toalettet er stengt. Vi bruker smittevernsporing skjema som kunder fyller ut ved ankomst. Disse blir makulert etter 14 dager. Du må gjerne bruke mobil telefonen din, men vær da vennlig å desinfiser denne. (antibac og papir finnes på vær kundeplass) Vi ser også helst at våre kunder bruker munnbind. Man kan ha med eget eller kjøpe hos oss for kr 20.- 

Husk å sprite hender før og etter man tar munnbindet på og av.

Vi har ikke lov å tilby kunden lesestoff, men vi byr gjerne på en kopp god drikke!

(Med forbehold om regel endringer)

Vi setter utrolig stor pris på at DU velger å komme til oss i disse tider, derfor er det EKSTREMT viktig at DU skal være så trygg som overhode mulig når du besøker oss.

VELKOMMEN SKAL DU VÆRE :)

Image of a woman taking a photo.