Its electric....

Postet av Linn alexandria kiesler den 29. Jan 2017

SØNDAG


Ute viser gradestokken minus grader og stua er god og varm, skal man ut av huset blir det kanskje både ull genser lue og skjerf.... Du har kanskje tenkt deg en tur til venner eller familie for å se herrehåndball finalen i kveld? Du kommer inn og tar av skjerf og lue.. og hva skjer??? JO, det forbanna håret står til alle kanter,du prøver å bekjempe håret og lager ett poeng ut av det,så det ikke skal være sååååå flaut med tidenes værste hårdag. Så kommer klemmen..... AU! Elektrisk støt.


Problemet er FUKT!!


Håret ditt er ferdig med å bare gi hint som matt, livløst og sprøtt... Nå må du virkelig hjelpe meg SKRIKER håret. Irritasjon, flauhet og støt.. Løsningen er så lett! Finn deg en skikkelig god produkt serie med MASSE fukt! Vår farvoritt er Wella SP Hydrate. Shampoo, balsam og kur, men IKKE i denne rekkefølgen...

Vi begynner jo med shampo,den er ganske klar. Skummer det godt etter en hårvask, la det da bli med en runde ,for så lenge det skummer godt betyr det att håret er rent! Da er det tid for kur. Håndkletørke håret godt før du påfører kur i håret og vær snill, ikke gnukk og gni håndkle frem og tilbake på håret. Klem forsiktig vannet ut, vi vil jo ikke skade håret! Se bak på kurboksen på den fuktighetskuren du velger å bruke, der står virketiden. Skyll kuren etter endt virketid og igjen tørk håret forsiktig, håret er svakere i våt tilstand . Da er det balsamen sin tur. Påfør balsamen og skyld! Igjen... ikke gni med håndkle! Ett lite tips til. Vent til håret er tørt før du grer, ett tørt hår tåler så mye mer enn ett vått hår! Det var dagens lille tips! Ha en super søndag, og masse lykketil til håndball gutta i kveld!


Kommentarer

— Guest
Captcha

Siste fra Linn alexandria kiesler