Vipper,negler,bryn,botox og fillers!

Postet av Linn alexandria kiesler den 28. Jan 2017

Hei og god helg! Er vel påtide å få igang bloggen på hjemmesiden vår .

Jeg vil da dedikere vårt første innlegg til Charlies art of beauty. Dette er en beauty salong som ligger i den andre delen av Tolvsrød senteret,der hvor også vi holder til.

Charlie,eller Charlotte som driver denne flotte beauty salongen er så utrolig dyktig på alle behandlinger hun gjør.

Charlotte er utdannet negledesigner og jobber med merket Nails 2000 og legger de lekreste negler. Ikke bare er de lekre men utrolig sterke.

.

Hun er også utdannet Vippeextention artist hos JB Lashes.

Det originale Amerikanske vippefirmaet. Alle produkter er godkjent av FDA, det Amerikanske Mattilsynet også kjent som verdens strengeste mattilsyn.

Den helt nyeste behandlingen Charlotte tilbyr er Microblading fra Phibrows. Microblading er en behandling for å få kraftigere bryn eller fylle inn bryn der man mangler hår. Dette utføres ved att hun lager små tatoveringer av hårstrå, så man får helt utrolig flotte bryn som ser naturlige ut.

Charlies art of beauty har også besøk ca 1 gang i vær måned av kosmetisk sykepleier, Veronica Hegdal. Veronica bruker botox og fillers for å minske rynker, og lage de flotteste lepper eller få fylden og ungdomsgnisten tilbake i aldrende fjes.

Jeg ( Linn-Alexandria) får utført de fleste av behandlingene disse flotte, dyktige damene gjør. Og går alltid ut døren på Charlies art of beauty med ett stort smil! Er du også nysgjerrig på disse behandlingene så ta kontakt med Charlotte på tlf 94158220 eller besøk siden på

Facebook: Charlies art of beauty.


Kommentarer

— Guest
Captcha

Siste fra Linn alexandria kiesler